COMMITTED AND RESPONSIBLE RESEARCH AND TEACHING

Usposabljanje v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu

COMMITTED AND RESPONSIBLE RESEARCH AND TEACHING

Objavljeno: 22. feb. 2019

IZVAJALEC: prof. dr. sc. Siniša Opić

TERMIN: 8. 3. 2019, od 9. do 14. ure

TRAJANJE: 6 andragoških ur

LOKACIJA: predavalnica 1.42, Pedagoška fakulteta UM, Koroška cesta 160, 2000 Maribor

NAMEN: Commited and responsible research and teaching in HE will be presented through themes in field of research methodology (parametric and non-parametric testing, linear and nonlinear correlation design in social sciences, SEM, sample distribution, research planning, data collection etc.).

METODE: lecture, demonstration, discussion.

Usposabljanje bo potekalo v angleškem in hrvaškem jeziku.

Udeleženci boste za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Usposabljanje poteka v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP), ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija. Namen projekta je z uvedbo prožnejših oblik učenja in poučevanja zagotoviti in izboljšati kakovost visokošolskega izobraževanja.

ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov lucia.klasinc1@um.si.

PRIJAVA NA USPOSABLJANJE:

Prijavite se lahko na tej povezavi.

Rok za prijavo je 28. 2. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna, prijavijo se lahko zaposleni na Univerzi v Ljubljani, na Univerzi v Mariboru, na Univerzi na Primorskem, Fakultete za informacijske študije Novo mesto in zaposleni drugih visokošolskih zavodov. Potrdilo o registraciji boste prejeli naknadno preko elektronske pošte. Vljudno vabljeni k prijavi.

Nazaj na novice