VABILO NA ČEZMEJNO DELAVNICO DOKTORSKIH ŠTUDENTOV CROSSNANO 2023

VABILO NA ČEZMEJNO DELAVNICO DOKTORSKIH ŠTUDENTOV CROSSNANO 2023

Objavljeno: 11. jan. 2023

VABILO NA ČEZMEJNO DELAVNICO DOKTORSKIH ŠTUDENTOV Univerze v Trstu, Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana in Instituta Jožef Stefan s področja nanoznanosti in nanotehnologij

Letos organiziramo tretjo skupno delavnico doktorskih študentov CrossNano https://www.mps.si/sl/o-nas/aktualno/crossnano-cezmejna-delavnica-na-podrocju-nanoznanosti-nanotehnologij/ z Univerzo v Trstu, program Nanotehnologija. Delavnica je s področja Nanoznanosti in nanotehnologije. Univerza v Trstu organizira tako delavnico vsako leto, pred časom pa smo se ji pridružili z MPŠ in IJS. Letošnja delavnica bo potekala v živo na Univerzi v Trstu od 21. do 23. 2. 2023. V ta namen bi radi povabili do 10 najbolj perspektivnih študentov MPŠ ali iz IJS, da bi se vključili v delavnico.

Ta delavnica je priložnost za študente iz več razlogov: osebna bibliografija, priprava za prave konference in širitev svoje raziskovalne mreže (možnost sodelovanja in podoktorskih izmenjav v naši neposredni bližini…). Za razliko od MPŠ konference, se študenti predstavijo z običajnim 20-minutnim konferenčnim predavanjem s poudarkom na razpravi. Študente bi izbrali s pomočjo priporočila njihovih mentorjev in tematike povzetkov.

Mentorje doktorskih študentov naprošamo, da predlagajo svoje najbolj perspektivne študente s področja nanoznanosti in nanotehnologij kot predstavnike MPŠ/IJS. Izbrani študentje naj pošljejo Povzetek tematike predavanja po priloženi predlogi na darja.lisjak@ijs.si do 10. 2. 2023. V primeru večjega števila predlogov bodo imeli prednost študentje zadnjih letnikov in tisti, ki bi bili na delavnici prvič. Predloga za povzetek je spodaj.

Za vse dodatne informacije in vprašanja se obrnite na darja.lisjak@ijs.si.

Nazaj na novice