VIRTUALNI KARIERNI POSVET Z EVROPSKO AGENCIJO ZA JEDRSKE RAZISKAVE - CERN

Razmišljaš o naslednjem kariernem koraku in tvoja domišljija ne pozna meja? Potem se nam pridruži na VTISovem virtualnem kariernem posvetu z Evropsko agencijo za jedrske raziskave CERN, ki išče talentirane kandidate, kot si ti!

Virtualni karierni posvet z Evropsko agencijo za jedrske raziskave - CERN

Objavljeno: 26. feb. 2021

Imaš izobraževalno ozadje v inženirstvu, strojništvu, računalništvu, fiziki ali drugi sorodni tehnični sferi? Razmišljaš o naslednjem kariernem koraku in tvoja domišljija ne pozna meja?

Potem se nam pridruži na VTISovem virtualnem kariernem posvetu z eno vodilnih mednarodnih organizacij na področju znanosti, Evropsko agencijo za jedrske raziskave CERN, ki išče talentirane kandidate, kot si ti!

Kdaj? v ponedeljek, 15. marca 2021, 17.00-18.00

Kje? preko ZOOMa – iz pisarne, knjižnice ali domačega kavča

Program:

- uvodni nagovor članice upravnega odbora Društva VTIS Aleksandre Pekošak in predstavnika Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (TBC)

- predstavitev kariernih možnosti (za študente, mlade diplomante, raziskovalce itd.) v CERN-u s predstavnico ekipe za privabljanje talentov Anno Cook

- predstavitev delovne izkušnje Slovenca/Slovenke na CERN - Tadej Novak in Anja Kranjc Horvat

- Q&A s tvojimi vprašanji v živo ali preko klepetalnice

Prijave zbiramo do 12. marca 2021 na tej povezavi: https://www.eventbrite.com/e/vtis-virtualni-karierni-posvet-z-evro-agencijo-za-jedrske-raziskave-cern-tickets-142141800953

Predstavitev kariernih možnosti in Q&A bosta potekala v angleškem jeziku.

Lepo vabljeni!


Nazaj na novice