ZAVZETO RAZISKOVATI IN POUČEVATI

Usposabljanje v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu

Zavzeto raziskovati in poučevati

Objavljeno: 06. mar. 2019
IZVAJALKA: izr. prof. dr. Sara Tement

TERMINI: 21. marec 2019, od 13.00 do 15.15

TRAJANJE: 3 andragoške ure

LOKACIJA: predavalnica 0.1, Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru, Koroška cesta 160, 2000 Maribor

NAMEN:
Zanos in zavzetost sta pomembna dejavnika kakovosti dela v akademskem okolju. Oba vidika motivacije sta testno povezana z ujemanjem med delovnim kontekstom in notranjimi (osebnimi) dejavniki. Namen delavnice je krepitev individualnih veščin in strategij, s pomočjo katerih lahko dosežemo večje ujemanje in posledično uravnavamo svoj odnos do dela. Udeleženci bodo spoznali nekatere psihološke poglede na motivacijo pri delu, svoje vrednote, kompetence in prepričanja pri raziskovalnem in pedagoškem delu ter načine, s katerimi lahko uravnavamo lastnem odnos do raziskovalnega in pedagoškega dela.

METODE: predavanje, diskusija, delavnica
Udeleženci boste za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Usposabljanje poteka v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP), ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija. Namen projekta je z uvedbo prožnejših oblik učenja in poučevanja zagotoviti in izboljšati kakovost visokošolskega izobraževanja.

ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov tamara.zorko2@um.si

PRIJAVA NA USPOSABLJANJE
Prijavite se lahko na tej povezavi


Rok za prijavo je 14. 3. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna, prijavijo se lahko zaposleni na Univerzi v Ljubljani, na Univerzi v Mariboru, na Univerzi na Primorskem, Fakultete za informacijske študije Novo mesto in zaposleni drugih visokošolskih zavodov. Potrdilo o registraciji boste prejeli naknadno preko elektronske pošte. Vljudno vabljeni k prijavi.

Nazaj na novice