2. ISO-FOOD SIMPOZIJ

2. ISO-FOOD simpozij

Objavljeno: 21. mar. 2023

Dobrodošli na ISO-FOOD 2023!

ISO-FOOD katedra Odseka za znanosti o okolju Instituta Jožef Stefan in Mednarodna podiplomska šola Jožefa Stefana organizirata 2. ISO-FOOD simpozij, ki bo 24.-26.4.2023 v Portorožu v Sloveniji.

Vabljeni vsi raziskovalci, strokovnjaki in deležniki, da predstavite in delite znanje, izkušnje, nove dosežke in rezultate raziskav na področju živilstva in prehrane. Tematike simpozija pokrivajo:

  • Pristnost in sledljivost živil
  • Varnost in kakovost hrane
  • Novi alternativni viri hrane
  • Nanomateriali in nanotehnologije
  • Metabolomika v živilih
  • Podatkovne zbirke na področju hrane in semantika
  • Prehrana in zdravje
  • Ocena tveganja in obvladovanje tveganja
  • Meroslovje v živilstvu in prehrani
  • Kakovost in viri vode

Več informacij dobite na uradni spletni strani simpozija: www.isofood2023.si

Za dodatna vprašanja se obrnite neposredno na elektronski naslov: isofood@ijs.si.

Veselimo se srečanja z vami v Portorožu!

Nazaj na novice