EIT JUMPSTARTER 2021: RAZPIS ZA POMOČ PRI RAZVOJU INOVATIVNIH IDEJ

Pridružite se EIT Jumpstarter in se potegujte za nagrado do 10.000 EUR v kateri koli od 6 vključenih panog: zdravstvo, surovine, hrana, energija, proizvodnja in urbana mobilnost.

EIT Jumpstarter 2021: razpis za pomoč pri razvoju inovativnih idej

Objavljeno: 15. mar. 2021

Kaj je EIT Jumpstarter?

Ustvarjalna skupnost, napredno znanje, edinstven program, strokovni trenerji in mentorji – to je EIT Jumpstarter. Namen programa je podpreti nosilce idej, da svoje zamisli spremenijo v posel. Je vseevropska predpospeševalna pobuda Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT).

Kdo se lahko prijavi?

Na natečaju lahko sodelujejo vsi posamezniki in ekipe fizičnih oseb, ki imajo stalno prebivališče v Sloveniji. Fizična oseba: raziskovalci, magistrski in doktorski študenti ali raziskovalne skupine z univerz in raziskovalnih organizacij, strokovnjaki, podjetniki ali nosilci idej, ki imajo idejo/rešitev, usmerjeno na zgoraj omenjene trge in želijo ustanoviti podjetje.

Prijave lahko vloži en sam nosilec ideje ali skupina oseb, ki jo zastopa kontaktna oseba. V skupini ni vnaprej določenega števila članov, vendar sta do financiranja upravičena največ dva (2) člana.

Kaj pridobite v programu Jumpstarter?

Udeleženci programa imajo spretnosti in znanje za zagon svojega podjetja, kot del alumni skupnosti pa od skupnosti EIT dobijo nadaljnjo podporo in namensko svetovanje glede naslednje faze razvoja poslovanja. Skupinam pomagajo pri povezovanju s potencialnimi partnerji, regulatornimi organi, potencialnim dobaviteljem ali prvimi kupci (B2B). Srečajo se z velikimi inovacijskimi središči v Evropi, kar je pomembno, kadar želijo vstopiti na tuje trge.

Pomembni datumi:

Pripravljalna delavnica: 25.3.2021 od 14:00 do 15:30 

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcvcO6vrzgiGN0hpzrY7xdSrGv0EMmHSfGS (obvezna je predhodna registracija!)

Rok za oddajo poslovnih idej: 16. april 2021 do 23:59 (po srednjeevropskem času), 

Izbor idej in povabilo na bootcamp: 16. maj 2021, bootcamp: junij 2021

Lokalna usposabljanja: september 2021 

Veliki finale: november 2021

Kako se prijavite?

Preko spletne strani https://apply.eitjumpstarter.eu/.

Več o programu: https://eitjumpstarter.eu/ 

Nazaj na novice